Bouw Mangrove Resort op Curacao zou onder Den Haag aan Stikstofregels verbonden worden

De bouw van het grootste hotel op Curacao langszij een “nog’ beschermd Mangrove bos aan de Caraibishe Zee voor de kust van Venezuela zal een zeer grote ‘carbon footprint’ achterlaten.

Ook de verkapte vorm van mensenhandel zelf zal jammergenoeg bij blijven dragen aan extreme luchtverontreiniging, als de toeristen met vliegtuigen naar hun vakantie kamp worden geloodst.

Een passagier in een vliegtuig vervuilt 10x zoveel als een passagier in een auto dat doet. Een vlucht uit Amsterdam levert evenveel emissies op als zes jaar rondrijden in een V-8 automobiel.

Een lokale NL’s talig dagblad prijst de bouw van het hotel dan ook in de lucht. Zolang er maar geld verdient wordt is de lat nooit te hoog geplaatst. Bovendien levert het mangrove bos veel bloed zuigende muggen op, wat vakantiegangers vast niet leuk vinden.

Experts van Green Destination Foundations werken nu aan “Destination concept” om de balans tussen de toerisme/transport industrie en de sociale welvaart te bevorderen om zodoende (ook) het algemeen welzijn voor de burger te verbeteren. Maar dat verhaaltje gelooft niemand nog.

Massa toerisme vernietigd het leven en cultuur van de inmiddels vele met de KLM gedeporteerde landskinderen, en vervangt deze groep met rovers en plunderaars die met lokaal belasting geld mooi weer mogen komen spelen.

Voor de onwetenden onder ons, toerisme is een Nazi produkt wat werd uitgevonden door de Duitse propaganda minister Goebels, die de eigenaardige Fransen in Parijs moest zien te om te kopen.

Rijke industrielen werden naar de hotels in Parijs gestuurd om veel geld uit te geven en de Fransen aan hun zijde te krijgen. En het toerisme was geboren. Voorheen waren onderzoekers en avonturiers de reizigers, maar sindsdien werd het een business.

Nu kunnen personen vanaf 4 Juli, 2020 voor vijf overnachtigingen inclusief KLM vlucht voor fl.3250 pp een kamer boeken, waar voorheen Mangroven stonden?

Curacao wordt massaal onder de voet gelopen, maar de lokale armoede en werkeloosheid blijven stijgen doordat de banen in de bouw en hotels vervangen worden door Latijns sprekende gastarbeiders die voor minder geld wel willen zwoegen in de hitte.

Publieke eigendommen, zoals de vele stranden en landhuizen worden overhandigd en geprivatiseerd aan belasting vrije entiteiten die andersom met belasting geld hun onkosten (monumentenzorg) dekken.

Zo kan ook Jan met de korte achternaam rijk worden. Maar mensenhandel is en blijft zeer lucratief, zolang de regering in Fort Amsterdam maar vergunningen blijft uitgeven. De door bedrijven gesponsorde kranten maken er wel een mooi verhaal van.

Stichting Crickey Amigu di Natura 2007.

11 Comments on “Bouw Mangrove Resort op Curacao zou onder Den Haag aan Stikstofregels verbonden worden

 1. Ter compensatie voor het verwijderen van mangroven, noemen de eco-terroristen het voor het gemak maar Mangrove resort, zodat zij met de naams misbruik nog meer geld kunnen verdienen?

  Liked by 1 person

  • Dat probeerde Morena resort ook al door het eco-resort te noemen. Zo werkt commercieel eco-terrorisme tegenwoordig? De boel omdraaien en dan vervolgens de natuur te vergiftigen en/of te verwijderen, om daar extra (belasting vrij) geld aan te verdienen?

   Liked by 1 person

 2. Vreselijke stank in de buurt, waarbij ze het misschien beter Muggen Resort hadden kunnen noemen. Voor de rest is het Mangrove gebied en het resort nu verboden toegang voor publiek. Tenzij men met flappen gaat zwaaien dan kan en mag alles van het beheer?

  Liked by 1 person

 3. Het misdaad ondersteunende APC (Bouw Morena in wettelijk beschermd conserverings gebied op Jan Thiel) ondersteund nu ook Corendon, die mangroven omkapt om plaats te maken voor de betonnen schuren waarin mensen tegen een schappelijke vergoeding verhandeld worden door reisburo’s, is verboden toegang voor lokaal publiek. Pure discriminatie gebasseerd op racisme en eco terrorisme.

  Like

 4. Corendon gaat de oude KLM drugs routes overnemen zoals die van Peru, maar nu is ook Brazilie een belangerijke schakel in de handel geworden.,

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.