Knip Developed for Mass Tourism?

Petitie om bouw werk van toegangs brug voor rolstoel gebruikers op Knip Baai te pareren, en de bestaande en uitermate geschikte achterliggende weg daarvoor te gebruiken. Dat kost de belasting betaler ook minder geld, wat er geeneens is om de armoede inhoudelijk te bestrijden?

Vele lokale bewoners zijn ernstig ontsteld geraakt van dit monsterlijk eco-terrorisme project, en eisen aftreden van de betrokken minister, maar die hangt een mooi verhaal op en daarmee mag, zoals gewoonlijk het volk het dan maar mee doen?

Dit zijn eco-terroristen die bezig zijn met dit monsterlijk gedrocht te plaatsen. Moet onmiddelijk worden stopgezet voordat het te laat is.

Als het zo hoognodig is, dat men rekening wilt houden met rolstoel toerisme, dan kunnen deze mensen beter nabijgelegen Klein Knip en/of Lagun bezoeken.

Terwijl de zogenaamde autonome Koninkrijks kolonies stijgende armoede krijgen voorgeschoteld en 70.000 van 300.000 inwoners (Aruba, Curacao en St.Maarten) afhankelijk werden gesteld van voedsel pakketten, geeft de regering op Curacao fl.200.000 uit aan een niets omhoudende loopbrug op Knipbaai?

Crickey Conservation Society 2020.

6 Comments on “Knip Developed for Mass Tourism?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.