APC Aanleg Verboden Zandweg Naast Morena Jan-thiel

Het pensioenfonds van Curacao, voorheen beter bekend als APNA heeft als doel lokale beleggingen te financieren die moeten bijdragen aan de algemene ontwikkeling van het eiland en haar bevolking.

Met het pensioengeld van de bevolking wordt goed geld verdient, mede omdat de arrogante instelling herhaaldelijk de bijbehorende regelgeving aan haars laars lapt.

Een goed voorbeeld hiervan is de misdadige situatie bij Morena resort op Jan Thiel. Beroeps misdadigers mochten er voor zorgdragen dat Morena ter kwader trouw een bouwvergunning kreeg toegewezen om in wettelijk beschermd Conserveringgebied te bouwen en ontwikkelen.

De allereerste bewoner op Jan Thiel heeft dit allemaal aan de levende lijve mogen ervaren, waarbij correspondentie met APNA strutureel werd ontspoort door de zakengelastigden zetelend op het hoofdkantoor te Curacao.

Uit nader onderzoek is daarom gebleken dat APNA na ontvangst van miljoenen aan smeergeld (erfpacht genaamd) en met behulp van corrupte politici D*ROV de bouwvergunningen voor Fase I en Fase II liet verstrekken.

Daarom zorgde Cooper en andere bekende politici  ervoor dat een tijdelijk zandweg pal tegenover het huis van de eerste bewoner op Vista Royal werd neergezet, om zodoende de geluidshinder optimaal in te vullen om de levenskwaliteit opzettelijk en ter kwader trouw te ondermijnen.

De zaak zal bij de Ombusman aangeboden worden om de illegale praktijken nader te bestuderen en waarmogelijk aan inhoudelijk te pakken.

Het kan niet zo zijn dat APC op Curacao zomaar entiteiten omkoopt om daar onrechtmatige handelingen aan te verbinden om een belasting ontwijkende toeristen industrie van neven inkomsten te voorzien.

Sinds de PAR haar intreden deed op het politieke toneel van Curacao is de levenskwaliteit van de burgers afgenomen, met als klap op de vuurpijl hogere werkeloosheid en meer armoede. Fox News reporteerde hier nog over.

Inmiddels wonen er meer buitenlanders op Curacao. Dit wordt mogelijk gemaakt door de huidige regering, die niet vies is van om mensenhandel voor lage loonslaven mogelijk te maken voor de toeristen industrie.

Stichting Crickey Amigu di Natura  

Download Link to PDF:

2 Comments on “APC Aanleg Verboden Zandweg Naast Morena Jan-thiel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.