APC Aanleg verboden Zandweg naast Morena Jan-Thiel

Het pensioenfonds van Curacao, voorheen beter bekend als APNA heeft als doel lokale beleggingen te financieren die moeten bijdragen aan de algemene ontwikkeling van het eiland en haar bevolking.

Met het pensioengeld van de bevolking wordt goed geld verdient, mede omdat de arrogante instelling herhaaldelijk de bijbehorende regelgeving aan haars laars lapt.

Een goed voorbeeld hiervan is de misdadige situatie bij Morena resort op Jan Thiel. Beroeps misdadigers mochten er voor zorgdragen dat Morena ter kwader trouw een bouwvergunning kreeg toegewezen om in wettelijk beschermd Conserveringgebied te bouwen en ontwikkelen.

De allereerste bewoner op Jan Thiel heeft dit allemaal aan de levende lijve mogen ervaren, waarbij correspondentie met APNA strutureel werd ontspoort door de zakengelastigden zetelend op het hoofdkantoor te Curacao.

Uit nader onderzoek is daarom gebleken dat APNA na ontvangst van miljoenen aan smeergeld (erfpacht genaamd) en met behulp van corrupte politici D*ROV de bouwvergunningen voor Fase I en Fase II liet verstrekken.

Daarom zorgde Cooper en andere bekende politici  ervoor dat een tijdelijk zandweg pal tegenover het huis van de eerste bewoner op Vista Royal werd neergezet, om zodoende de geluidshinder optimaal in te vullen om de levenskwaliteit opzettelijk en ter kwader trouw te ondermijnen.

De zaak zal bij de Ombusman aangeboden worden om de illegale praktijken nader te bestuderen en waarmogelijk aan inhoudelijk te pakken.

Het kan niet zo zijn dat APC op Curacao zomaar entiteiten omkoopt om daar onrechtmatige handelingen aan te verbinden om een belasting ontwijkende toeristen industrie van neven inkomsten te voorzien.

Sinds de PAR haar intreden deed op het politieke toneel van Curacao is de levenskwaliteit van de burgers afgenomen, met als klap op de vuurpijl hogere werkeloosheid en meer armoede. Fox News reporteerde hier nog over.

Inmiddels wonen er meer buitenlanders op Curacao. Dit wordt mogelijk gemaakt door de huidige regering, die niet vies is van om mensenhandel voor lage loonslaven mogelijk te maken voor de toeristen industrie.

Stichting Crickey Amigu di Natura  

Download Link to PDF:

26 Comments on “APC Aanleg verboden Zandweg naast Morena Jan-Thiel

  • De wit was machines van de belasting ontwijkende- en ontduikende toeristen fabrieken moeten worden aangepakt?

   Liked by 1 person

   • Laten deze gasten op z’n minst wel wat belasting betalen, omdat zij het eiland gebruiken om daar rijk van te worden en dit terwijl de bevolking armer wordt?

    Like

 1. Inmiddels werden documenten naar de Ombudsman gebracht, zodat zij verder de handhaving voor het verwijderen van tijdelijke zandweg zal proberen te bewerkstelligen?

  Liked by 1 person

  • Met als gevolg dat direkt de alle straatverlichting rondom de woning van de stichting op Jan Thiel gedoofd werden, MAAR OOK de deurwaarder E.R MAURIS langs gestuurd met gefabriceerde incasso opdrachten, zonder dat daar aanslagnummers bij vermeld worden.

   Like

   • Deze aanslagen werden uitgevoerd op 19 November (verjaardag broer van betrokkene) en de beslaglegging moet dan gaan plaatsvinden op 24 November 2020 (verjaardag moeder betrokkene).

    Liked by 1 person

   • Alleereerst volgen de aangewezen personen niet de geldende procedure, waarin vermeld staat dat zij 2 weken van tevoren de waarschuwing tot veiling moeten aanmanen.

    Like

   • Ook worden er geen aanslagnummers bijbehorende tot de kwesties vermeld zodat gedaagde zich niet kan verweren inzake het beslag wat ter kwader trouw werd opgelegd.

    Like

   • Terreur op Jan Thiel is al 20 jaar gaande on der toezicht van APC (voorheen APNA). Deze mensen spelen mooi weer met het geld van anderen en neme deel aan misdaad organisaties die nergens voor terug deinzen?

    Like

  • Dat werd na 1.5 jaar door de OM afgewezen, waarbij op dezelfde dag een inbraak volgde om een punt te drukken!

   Like

   • Ja, en dat wordt er later ergens anders ingebroken, waar de Ombudsman dan direkt werk van maakt?

    Like

  • Maar de Ombudsman weigert gehoor te geven en verkondigd na 18 maanden zich niet meer in te zullen zetten tegen eco-terrorisme, waarbij het verzoek in de prullenbak belande. Op dezelfde dag werd er ter ondersteuning van de stellingname ingebroken bij de betrokkene. Dus geen handhaving EOP wet door Jesus-Leito, maar wel bijdragen aan bevrinde misdaad netwerken en/of organisaties?

   Like

 2. Georganseerde natuur misdaad organisaties, zoals APC, Morena eea resort (die in natuurgebied op Jan Thiel bouwden) proberen sinds 2007. de natuur organisatie van Stichting Crickey Amigu di Natura (zetel VR/H2) een slecht imago op te plakken, door de eigenaar van VR/H2 (woongebied) over van alles en nog wat te beschuldigen, zodat de inheemse beplanting verwijderd kan worden?

  Liked by 1 person

  • Eerst probeerde APC (2016) de natuur organisatie te beschuldigen van een ratten plaag, die veroorzaakt wordt door de restaurants bij de toeristen gebieden, want de helft van hun voedsel beland in de vuilbakken waar ratten en kakkerlakken op af komen!

   Like

  • De tweede mislukte poging (2020) was het betichten van een kattenplaag (die werden aangewend om de rattenplaag te verwijderen), door de bewoners/eigenaren van VR/H1 en VR/H24 (die beiden zonder geldige bouwvergunningen zwembaden, te hoge muren , en verhuur als vakantie woning ) om de natuur stichting van CAdN in een kwaad daglicht te stellen.

   Like

  • En nu in 2022, proberen de gezamelijk entiteiten (APC.Morena, H1, H3 en H24) VR/H2 er van te beschuldigen dat de Afrikaanse slakken invasie op Curacao een gevaar is voor de ontwikkeling, waarbij ook hier weer een poging ondernomen wordt om de beplanting van VR/H2 te laten verwijderen?

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.