Tourbussen op Curacao

Tourbussen dienen een hindervergunning aan te vragen als zij op de openbare weg anderen hinder of geluidsoverlast aan doen.

Conform Hinderverordening Curacao 1994 behoren milieu belastende ativiteiten anders dan inrichtingen worden aangewezen als volgt ; 

  1. Alle activiteiten die gebezigd worden door de inrichtingen vermeld in artikel 1, die echter niet plaatsgebonden zijn of elders plaatsvinden dan de lokatie van de inrichting,
  2. Activiteiten die niet onder artikel 1 bedoeld, waarvan redelijkerwijs verwacht kan worden dan het milieu daardoor nadelig belast wordt.

Hierdoor dienen ook Tourbussen bedrijven een hindervergunning te hebben. 

Tevens is conform artikel 33 van de Landsverordering Openbare Orde verboden om op de openbare weg anderen hinder of overlast aan te doen.

Verder verkopen de touristen bus bedrijven valse propaganda door de passagiers te foppen met dat er bij Jan Thiel ezels en geiten in de mondi zouden lopen, maar de enige ezels die er te bespeuren vallen zitten toch echt achter het stuur van deze tourbussen.

Hoe dan ook wordt de ergste woon terreur geleverd door onnozele recreanten die te pas en te onpas de buurt onveilig maken.

Gemotoriseerde voertuigen spannen echter op Zaterdagavond de Kroon, door met grote groepen massaal zonder geluidsdemper door Vista Royal heen touren van 23.00-04.00 uur.

Deze groep gewetenloze kanslozen hebben het voor het zeggen op Jan Thiel an andere lokaties op Curacao. De politie staat sinds jaar en dag erbij en kijkt er naar, zonder effectief op te treden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.